Werkwijze

Eerste contact

Voor een eerste afspraak kun je mij bereiken via de gegevens die je op mijn contactpagina kunt vinden.¬†Ik neem zo snel mogelijk contact met je op (als we elkaar niet aan de lijn krijgen ūüėČ ) en¬†we kunnen dan afspreken voor een kennismakingsgesprek. Ben je niet helemaal zeker of de diensten van een professional organizer bij jouw situatie passen? Of heb je andere vragen? Neem dan ook gerust contact op!

Kennismakingsgesprek

Na ons eerste contact plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bij jou thuis (of op je werkplek/ kantoor) en duurt ongeveer een uur.¬†Zo’n eerste huisbezoek kan best een beetje¬†spannend zijn. Dat is heel begrijpelijk, maar een professional organizer kijkt niet zo heel snel ergens van op én ik zal alles vertrouwelijk behandelen. Voordeel is dat je niet hoeft op te ruimen van te voren, des te beter beeld van de situatie krijg ik! Samen bekijken we dan de woon-, werkruimte(s) of administratie. Hierbij bespreken we wat je wilt bereiken, wat nog niet goed gaat en wat wel al goed gaat :-). Als ik je hierbij verder kan helpen maken we een simpel plan van aanpak en plannen we een werkafspraak in.

Vervolg en uitvoering

Tijdens de werkafspraak gaan we samen aan de slag, zodat je meteen kunt ervaren hoe goed alle methoden en tips in de praktijk van jouw huishouden werken. Zo’n werkafspraak duurt gemiddeld 2 tot 6 uur,¬†de duur¬†spreken we van te voren af. Korter dan 2 uur blijkt vaak niet zinvol, langer dan 6 uur is vaak te vermoeiend. Opruimen is trouwens niet hetzelfde als weggooien; opruimen is sorteren, kiezen (bewaren, weggooien of weggeven) en een plek geven. Aansluitend kijken we of je nog een volgende werkafspraak wilt. Soms hebben we meerdere afspraken nodig om een bepaald doel te halen, andere doelen kunnen wel in een werkafspraak klaar zijn.

Nazorg

Als nazorg kun je gratis gebruik maken van mijn email-coaching: je kunt me een vraag stellen en ik geef je antwoord / advies per mail.

Untitled design
Rita de Voogdstraat 24 | 3832 LR Leusden | m 06-36 19 03 23 | e helen@reumerpo.nl
Rabobank IBAN NL90RABO 0 105 860 840 | KvK Gooi-, Eem- en Flevoland 57935750