Over Helen

pfotoIk ben Helen Reumer, getrouwd en moeder van 3 schoolgaande kinderen en woon in Leusden (vlak bij Amersfoort). Geboren in 1971 en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten (tennis, hockey en golfen).
Nadat ik een aantal jaren in het bedrijfsleven heb gewerkt, heb ik ervoor gekozen om te gaan werken als opruimcoach oftewel professional organizer*). Met de ervaring als leidinggevende, projectleider en servicemanager kwamen zaken als overzicht en structuur aanbrengen goed van pas. Onderscheid maken tussen hoofd-en bijzaken kwam daarbij ook naar voren. Ik heb van mijn sterke kanten en hulpvaardigheid mijn beroep gemaakt!

Ik heb hiervoor de opleiding tot professional organizer (OPOP) van De Huishoudcoach ® gevolgd. Deze opleiding is erkend door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). 

Ik houd van ordenen, organiseren en structureren. Ik krijg er energie van als ik mensen kan helpen meer overzicht in hun huis en leven te krijgen. De energie en tijd die het jou oplevert, kun je gebruiken voor dingen die jij belangrijk vindt. Rust en overzicht in je omgeving, is rust in je hoofd. Dát creëren haal ik voldoening uit en ik hoop jij ook!

*) De professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte.  Een professional organizer helpt u keuzes te maken die u in staat stellen gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen en meer grip op uw leven en energiebalans te krijgen. 

Untitled design
Rita de Voogdstraat 24 | 3832 LR Leusden | m 06-36 19 03 23 | e helen@reumerpo.nl
Rabobank IBAN NL90RABO 0 105 860 840 | KvK Gooi-, Eem- en Flevoland 57935750