Troepjes

Troep trekt troep aan…troepjesWanneer je spullen op een plek verzamelt, zoals op een tafel, op een hoek van de bank of op je aanrecht, zullen er automatisch meer ongewenste spullen belanden, want… troep trekt troep aan ;-(.

Waarom?

Dat de spullen daar terecht komen kan een aantal oorzaken hebben:
1. de spullen hebben geen plek waar ze normaliter horen te liggen
2. de plek waar ze normaliter liggen is onhandig of lastig te komen
3. je hebt niet de gewoonte ze op te ruimen.

Oplossing?

Kijk wat er op jouw `rommelplek’ ligt en of het één van de 3 de oorzaken is. Dan kun je makkelijker tot de oplossing komen. Of volg een keer deĀ workshop Chaos de baas. Dan krijg je via een paar simpele stappen een leidraad hoe de rommel in huis aan te pakken. Ook een oplossing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.