Beloning

Ken je dat? Dat je iets moet doen, maar het een beetje (erg) uitstelt? Of opeens zijn andere dingen véél belangrijker? (!) (Wel handig om van die klusjes af te komen ;-)). Ik had vandaag iets simpels op het programma staan, maar wat wel al te lang was uitgesteld. Had het recent wel gedaan, maar dat was meer met de Franse slag. Nee, het moest ook nog een keer goed gebeuren. Echt, met alles van de vloer, bank verschuiven, stoelen opgestapeld.. dweilen ;-).opgestapelde stoelen, geel, groen, blauw en rood, 8 in totaalNiet mijn leukste klusje dus. Dochterlief doet het graag. Ze¬†wordt zelfs een beetje boos als ik het zelf heb gedaan zonder haar hulp. Maar vandaag ging ik het doen!

Lekker

Maar wel met een lekkere beloning in het vooruitzicht. Dat hielp!glaasje latte met chocolaMoraal van het verhaal: stel jezelf een beloning in het vooruitzicht, die je neemt als die vervelende klus geklaard is. En echt achteraf nemen! En extra van genieten! Zo, kom maar op met die vervelende klusjes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.