Hebberig

Als professional organizer ben ik regelmatig bij events te vinden. Aan de ene kant om het beroep onder de aandacht te brengen, aan de andere kant naamsbekendheid voor mijzelf ;-), en ook zeker omdat het gezellig is! Als bezoeker (ja, ik bezoek ze ook gewoon) weet ik dat het leuk is om een gevulde goodiebag te krijgen. En nu als `standhouder’ ben je dus degene die wat in die goodiebag moet verzorgen.

En dat is best lastig.. Je wilt wat leuks erin doen, maar het mag ook niet te veel kosten (veel aanloop is natuurlijk leuk, maar het moet wel betaalbaar blijven). Maar belangrijker: ik heb ook nog mijn beroepsdeformatie. Ik moet natuurlijk geen troepjes in de goodiebag doen.

Ballon

Ik geloof dat ik er wel wat op gevonden heb. Het eerstvolgende event is gericht op kinderen, de Kidz Lifestyle Market. Daar heb ik leuke ballonnen voor gekocht en die heb ik aan mijn foldertje vastgemaakt. Een ballon voor de kinderen is wel een beetje op het randje. Maar als de ballon gewoon in de prullenbak wordt gegooid als hij op is, blijft het overzichtelijk. En het ziet er gezellig uit, vind je niet?

ballonnen

Hebberig

Een ander event is gericht op vrouwen. Ik had wat suggesties toegeschoven gekregen wat leuk was voor in de goodiebag. Maar eigenlijk vond ik het meeste wat verzonnen was (ook door mijzelf) niet kunnen. Te troeperig, daar kan ik niet mee aankomen.

doosjes

Dus ging ik mij laten inspireren. Langs bij de Action, Zeeman, Xenos. En oh, wat word ik altijd toch hebberig in die winkels. Ik heb een paar keer met dingen in mijn mandje gestaan, die ik in ieder geval wel kon gebruiken. Vond ik..Niet dus! Ter plekke bedacht ik me dat ik dat hebberige van me af moest schudden. Ik stelde mezelf de vraag: heb ik het echt nodig? Word ik er blij van? Nee dus. En heb alles weer teruggelegd. Het enige dat in mijn mandje bleef was de give-away voor in de goodiebag. Hopen dat er ook nog een voor mij over blijft. Heb ik toch nog een rommeltje dat door mezelf is goedgekeurd.

geurzakje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.