Lijstjes en de paashaas

Met Pasen gebeurt het: eieren verstoppen. Altijd leuk om te zien hoe enthousiast iedereen daarmee bezig is. De `zoekers’ moeten binnen blijven, en een paar anderen gaan in de tuin verstoppen. Het was een tuin dit jaar met redelijk veel struiken, dus succes verzekerd.

Uhhh (1)

Met de vraag hoeveel eieren er eigenlijk verstopt waren, kwam de eerste `uhhh’ van de dag. Geen idee… Vervolgens werden de eieren natuurlijk goed gezocht, door jong en oud. Allemaal gevonden?! Geen idee…

En uiteraard werden alle eieren weer opnieuw verstopt! Toen de kinderen nog wat jonger waren, was dat helemaal leuk: zij verstopten de eieren op dezelfde plek waar ze ze gevonden hadden. Hilariteit alom, want we konden ze niet meer vinden natuurlijk!

Uhhh (2)

De tweede `uhhh’ kwam of ze wisten waar ze hun eieren verstopt hadden. Nee dus. Had er een lijstje van gemaakt ;-).

paashaas pop van stro

Gelukkig was het vandaag lekker weer. We hebben de hele dag in de tuin gezeten. Om de zoveel tijd werd er toch nog een eitje gevonden. Misschien zat er ook nog een eitje van vorig jaar bij… Had je ook niets aan het aantal verstopte eitjes gehad. Toch maar een lijstje volgend jaar? Denk het niet, extra eieren vinden is veel leuker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.