Gewoon beginnen

Tja, dan ben je voorzichtig aan het overwegen om toch ook eens te bloggen, en opeens zie je blogtips voorbijkomen, zie je heel veel blogs/ bloggers, heb ik een workshop gevolgd (heel leuk, bij www.familievan-i.nl) en zie je in allerlei dingen blogonderwerpen.

Maar.. waarom wil ik bloggen, zijn de onderwerpen wel interessant, mijn website is nog niet blogklaar en kan (lees wil) ik de tijd ervoor vrijmaken?  De nodige beren staan alweer voor mijn neus ;-).
Het eerste waarom ik wil bloggen is dat als ik andere blogs lees, ik ze heel vaak leuk vind (ha ha, dat is geen logica dat die van mij ook leuk zullen zijn), maar ook dat ik iets dichterbij jullie, mijn `volgers cq geïnteresseerden’ wil komen. Zien dat er in het echte leven om ons heen leuke aanknopingspunten zijn om naar professional organizing te kijken.

En tja, zijn de onderwerpen interessant? We zullen het zien. Ik ben wat info aan het verzamelen. Om daarmee bezig te zijn is al leuk op zich. 2 notitieboekjes met ringband
Ik had gelijk het gevoel om een leuk notitieboekje aan te schaffen (heel veel leuke te vinden op www.mylovelynotebook.nl), maar dacht toen even
bij mezelf: ik heb genoeg notitieboekjes liggen om een start mee te maken, geen onnodige spullen in huis halen, geen goed voorbeeld ;-).

Sinterklaas

En een boekje voor tips/ ideeen is zeker handig. Afgelopen nacht(!) had ik in mijn hoofd een heel leuk blog geschreven, maar had geen boekje naast mijn bed liggen, en alle leuke ideeen die ik (mogelijk in mijn droom) had, zijn weer verdwenen. Inclusief fotovoorbeelden en een verrassend onderwerp. Ik had vanmorgen toen ik wakker werd een soort van Sinterklaas-gevoel. Dat je enorm goede dichtregels had, maar door ze niet gelijk op te schrijven kwam die kekke rijm niet meer terug..

Blogklaar?

Weet je, of ik echt heel regelmatig een blog zal plaatsen, is nog de vraag (je weet wel, de tijd en de overige beren). Misschien als mijn website blogklaar is, is de stap ook wat kleiner. Maar om toch even de link te maken naar de dingen uit het echte leven die ik wil delen: ik ben gewoon begonnen. Het is een eerste stap, een kleine stap, het hoeft niet perfect te zijn, gewoon doen! En dat heb ik gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.